משתתפים לשתי מנות:
1 פיסה אצת קומבו
1 גבעול סלרי
1 גזר מקולף
2 כפות מיסו אורז
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
6 כוסות ציר מרק, או מים
הכנה:
בסיר מרק, נביא את המים לרתיחה.
ננמיך את הלהבה ונוסיף את האצה היבשה ואת הירקות.
נבשל כחצי שעה.
נעביר מצקת אחת של מי מרק לכוס ונערבב בתוכם את
המיסו. נערבב היטב עד שהמיסו נמס כולו במים.
נחזיר לתוך הסיר ונערבב.
נבשל. חמש עשר דקות, על להבה נמוכה.
נגיש בקערה כשמעל נבזוק את הבצל הירוק.
טעים להגיש ביחד עם המרק מעט עלים ירוקים, חלוטים, רתוחים או טריים,
מתובלים במעט רוטב סויה מקורי ולימון